Zajímavosti města Marbella

Marbella je jedním z nejkosmopolitnějších měst Evropy. Město, kde najdete více než 140 různých národností a kde přes 30% obyvatel je původem z ciziny, je jedinečné.

Marbella nabízí vše, moře a pláž, hory, nejlepší večírky i krásné staré město. Toto vyhlášené přímořské město se ale může pochlubit mnohem víc než jen luxusními plážovými resorty, značkovými obchody, rušným nočním životem a malebnými výhledy. Stranou od lesku a slávy známých osobností je Marbella také kulturním a historickým dědictvím.

Marbella nabízí jedinečné mikroklima, díky pohoří Sierra Blanca, které ji chrání před větrem, deštěm a vysokými teplotami. Příjemné teploty v létě a teplejší zimy nabízí celoroční venkovní život. Toto místo na jižním pobřeží Španělska, je ve skutečnosti nejslunečnější z celého kontinentu, a zaručí vám minimálně 320 dní sluníčka v roce a v zime denní světlo po 17h v zimě.

Staré město Marbelly a světoznámý přístav Puerto Banús jsou oblíbenými nákupními místy, kde najdete značky jako Dior, Cartier, Gucci, Dolce & Gabbana a mnoho dalších.

Vášniví golfisti mají určitě z  čeho vybírat. Vyzkoušejte golfova hřiště La Zagaleta, Marbella Club Golf Resort, Villa Padierna Golf Club, Los Naranjos Golf Club, Calanova Golf Club, La Cala Resort y El Paraiso Golf Club.

Na letiště do Malagy potřebujete asi 30 minut autem, Gibraltar je asi 60 minut.

Nové projekty v Marbella

Marbella pláž more hory

Compare listings

Compare